Årsmöte 2018


Fredagen den 16 mars 2018 kl. 19.00 är det återigen dags för årsmöte i Knätte Hembygdsförening! Förhandlingar och traditionsenliga semlor hägrar, och så gästas vi av Ulf Jonsson, som ska berätta om en av sina resor: "På motorcykel till Santiago de Compostela"


Ulf jobbar som präst inom Svenska Kyrkan i Åsundens pastorat. Han har gjort många resor på motorcykel till världens alla hörn, och en av dem gick just till Santiago de Compostela, ett av världens viktigaste pilgrimsmål som ligger i nordvästra delen av Spanien. Berättelsen om det äventyret får alltså inleda årsmötet 2018, vars förhandlingar startar efter föreläsningen.

Under mötet kommer vi även att avtacka en mycket kär styrelsemedlem som har valt att sluta efter så lång och trogen tjänst som det bara är möjligt, nämligen sedan föreningen startade 1977, samt välja in en ny medlem på den tomma platsen. Vem är det, och vem ska det bli? Det är jättespännande!

Årsmötet är endast öppet för föreningens medlemmar. Vi bjuder på kaffe och semla!

Vill du också bli medlem, stödja vår förening och få möjlighet att vara med på våra aktiviteter?
Så här gör du:
Sätt in årsavgiften på bankgiro 701-6546 och skriv ditt namn och adress i meddelanderutan
eller
Swisha årsavgiften till Knätte Hembygdsförenings swishnummer 1236900377 och skriv ditt namn och din adress i meddelanderutan.
Årsavgift för 2018:
50 kr per enskild medlem
70 kr för familjemedlemskap (2 personer eller flera, som bor ihop)

Välkomna, både till det ena och till det andra!

Ulf Jonsson i Santiago de Compostela. Ulf gästar vårt årsmöte i Knätte Hembygdsförening den 16 mars 2018.




Kommentarer

Populära inlägg