Vilka är barnen på skolkorten från förr?

Studiecirkeln Knätte 1900-1950

Knätte hembygdsförening har en studiecirkel som är öppen för alla och ett par gånger om året träffas vi och samtalar kring olika teman ur Knättes historia. I februari förra året tog vi upp historien kring Knätte skola som var verksam i 100 år innan det beslutades att skolklockan skulle ringa för sista gången 1959. 

Under kvällen visades några av de skolfoton upp som föreningen har fått tillgång till och det var många som kände igen både sig själva och andra på dem. Dock fanns ingen tid att dokumentera namnen vid det tillfället. Torsdagen den 15 februari 2018 träffas vi därför igen, för att med hjälp av overhead och projektor hjälpas åt att dokumentera namnen på barnen på bilderna. Det blir en trevlig kväll med möjlighet att dela ännu fler skolminnen. Vi som arrangerar sitter redo med pennor och tangentbord! 

Studiecirkeln är kostnadsfri och öppen för alla, men för att vi ska kunna planera antalet sittplatser och fika så måste du anmäla dig. Glöm inte heller att meddela om du har någon kostallergi.

Datum: Torsdagen den 15 februari
Tid: 19.00
Plats: Knätte bygdegård
Kostnad: Studiecirkeln är kostnadsfri och vi bjuder på fika. 
Meddela eventuella kostallergier vid anmälan.
Övrigt: Möjlighet att köpa lotter i vårt blomsterlotteri.

Anmälan gör du senast 2018-02-13 via telefon, sms eller mail till:

Vanja Gauffin
Mobil: 070-5934951
Mail: vanja(a)kopmanstorp.se

eller

Katarina Fogelström
Mobil: 070-6700258
Mail: katarina.fogelstrom(a)rudorna.se

Du som följer oss på facebook har även möjlighet att anmäla dig via evenemangsfunktionen på vår sida. Var dock noga med att även avanmäla dig i tid om du får förhinder.
Du hittar oss på facebook här:
https://www.facebook.com/hejaknatte

Varmt välkommen!





Kommentarer

Populära inlägg