Skördemarknaden inställd

Viktigt meddelande:
Knätte Skördemarknad 2018 är inställd!


Det var inte så många odlare som var pigga på att komma till Knätte och sälja kål och morötter. Bara två anmälde intresse innan tiden gick ut den 30 augusti, varav en biodlare (inte undertecknad dock), och en som hade olika delikatesser så som marmelader och chutneys med sig i lådorna. Även om det är oförskämt gott med honung och marmelad så blir det blir inte mycket marknad av det, så därför ställer vi in det evenemanget - för den här gången.

Vi planerar att göra ett nytt försök nästa år, men den gången öppnar vi för alla typer av knallar. Vi organiserar alltså inte bara en skördemarknad, utan det blir en Knättemarknad!

Det blir alltså lite förändringar i evenemangskalendern, och istället för marknad ordnar vi den 7 oktober en kyrkogårdsvandring vid Knätte kyrka med start kl.14.00. Den kommer troligtvis att föranleda ett större och mer djupgående forskningsprojekt kring Knättes historia i studiecirkelformat. Mer information om detta kommer här på bloggen framöver, efter att vi har haft nästa styrelsemöte. Håll utkik!

Knätte Kyrka


Text och foto: Vanja Gauffin

Kommentarer

Populära inlägg