Snart blir det sommarfest igen!


Söndagen den 17 juni kl.13.00 öppnar vi dörrarna på förstukvisten i Knätte bygdegård och bjuder in alla medlemmar till bords för att avnjuta färskpotatis och sill. Har vi tur håller säkringarna i år!


Förra året blev potatiskoket ju lite försenat, då säkringarna gick och tygen inte riktigt höll. Men vädret var på topp och humöret lika så, och med Anna Mogren som underhöll med sin fiol, så passerade till slut väntans tider och vi kunde äntligen annonsera att maten var klar och bjuda till bords. 

I år planerar vi att passa tiden, men annars är upplägget liknande som förra året. Vi har aktiviteter för stora och små, skattjakt, lotteri med fina priser, lättsam frågesport, och musikunderhållning av kulturprofilen och folkfesten Anna Mogren som till vår stora glädje har lovat att komma även i år!

Sommarfesten har varit, är och kommer att förbli alkoholfri, så när som på lättöl till maten för den som vill ha det. Bordet är dukat med färskpotatis, gräddfil, gräslök, matjessill, hemgjorda sillinläggningar, bröd, smör och ost. Till efterrätt serveras kaffe och jordgubbstårta. Kostnaden är 50 kr per vuxen och 30 kr per barn. Det finns korv för den som inte äter sill. Meddela eventuell kostallergi när du anmäler dig,

Eventuella frågor och anmälan sker till:

Vanja Gauffin, 070-5934951
vanja(a)kopmanstorp.se

eller till

Gunilla Ideström 070-3592086

Varmt välkomna!





Kommentarer

Populära inlägg